Printex Corp.
PH 800 982 1928

May 20, 2020

RE: Reach Regulation(EC) No 1907/2006-Substances of Very High Concern (SVHC)
RoHS Il Directive EU 2011/65 and RoHS Il Directive EU 2015/863

Dear Customer:

This letter is provided to you in response to your request for information on Printex Corporation
products compliance with REACH Regulation (EC) No 1907/2006 RoHS Il EU 2011/65
directive and RoHS Il EU 2015/863 directive.

Based on information made available to us from our raw material suppliers and our knowledge
of the product’'s composition, we can confirm the Printex Corporation product indicate above,
does not intentionally contain Substances of Very High Concern (SHVC) as identified under
Article 33 of Regulation (EC) 1907/2006 REACH including the January 2020 additions by ECHA
(205 substances) and RoHS Directive 2011/65/EU as amended up to (EU) 2015/863. To he
best of our knowledge, these substances are not present above the 0.1% threshold set forth in
this regulation. We do not specifically run any analysis on our raw material or end product to
measure for these substances.

If you have further question about these products, please feel free to contact us.

Saul Salgado
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